Hvordan er jeg sikker på at købe ægte Canada Goose?

Pas på falske Canada Goose jakker

Falske mærkevarer strømmer ind på det danske marked eller sælges via hjemmesider, der udgiver sig for at være ægte. I dette tilfælde gælder det de meget populære dunjakker fra Canada Goose. Det kan vi i Bjergkæden godt nikke genkendende til.

Bjergkæden er autoriseret forhandler

Bjergkæden har de sidste 13 år været autoriseret Canada Goose forhandler, og vi har de sidste par år oplevet at problemet er eksploderet. Vi får ofte opringninger fra kunder, der har ladet sig lokke af de billige tilbud på diverse netbutikker, men som har modtaget en falsk jakke eller slet ingen. Vi oplever desværre også at disse netbutikker, har ”stjålet” vores bannere og refererer til vores navn og åbningstider for at få deres forretning til at se legitim ud. Vi har selvfølgelig intet med disse netbutikker at gøre, og har anmeldt misbruget til myndighederne, Canada Goose Europa og Canada Gooses advokat i Danmark. Problemet er dog utroligt svært at gøre noget ved, da svindlen er meget professionelt organiseret fra udlandet. Vi kan derfor kun opfordre til aldrig at købe en billig jakke fra en forhandler, der ikke er autoriseret eller at købe en brugt jakke, uden dokumentation for at den er ægte. Er du i tvivl kan du tjekke den godkendte forhandlerliste på www.canada-goose.com eller købe din nye jakke her hos os. Vi kan garantere at du får det ægte produkt.

 

Vær opmærksom på følgende når du køber Canada Goose:

Køb altid hos en autoriseret forhandler

Køb altid hos en autoriseret forhandler. Tjek netbutikkens adresse på Canada Gooses hjemmeside Følg dette link. Her kan du også læse om hvad du skal kigge efter, som er særlige kendetegn ved de ægte Canada Goose jakker.

Tjek hjemmesiden

Kig ordentligt efter på den hjemmeside du ønsker at handle på. Stemmer informationerne, er teksterne korrekte og ring eventuelt og tal med butikken førend du handler. Ofte er siderne oversat fra engelsk, og mange tekster giver ingen mening eller er dårligt formuleret. Virker handelsbetingelserne troværdige og kan du komme i kontakt med butikken. Hvis ikke så lad være med at handle.

Billige priser = falske produkter

Nedsatte priser er et typisk tegn på, at du handler på en falsk side. Ægte Canada Goose jakker sælges yderst sjældent til nedsat pris. Virker det for godt til at være sandt, så er dette nok også tilfældet.