Plejeanvisninger og informationer om Canada Goose

Her finder du lidt informationer om materialer og pleje af din Canada Goose jakke. Dette er de anbefalinger som Canada Goose selv giver, for at du bedst muligt kan passe på din jakke.

Tørrensning

Jakkerne fra Canada Goose må kun tørrenses. De må ikke stryges eller genimprægneres. Husk at minde renseriet om dette, når tøjet indleveres. Renseriet skal være autoriseret til tørrensning! Jakkerne må ikke vaskes i vand, da dette vil ødelægge pelsen og jakken. Obs! fjern om muligt pelsen før rensning.

Opbevaring

Jakken skal opbevares liggende og i mørke.

Stof

Stoffet er af en bomulds-/polyesterblanding, som hedder Arctic Tech eller Commander. Det er vind- og duntæt samt rivsikkert. Det er behandlet med Teflon, så dets overflade er ekstremt vandafvisende. Bemærk dog, at jakken ikke er vandtæt.

Jakken vil falme efter brug og tørrensning. Dette er naturligt og skyldes normalt slid, stoffets indhold af bomuld samt at stoffet er farvet i Canada, hvor miljøkravene er særdeles strenge. Falmet stof giver ikke ret til ombytning.

Dun

Canada Goose anvender kun dun af canadisk oprindelse og meget høj kvalitet. Dunprocessen er nøje styret af "Canadian Down and Feather Association". Der kan på grund af dunparkaens opbygning, lækkes lidt dun (kun kosmetisk betydning). Dette påvirker ikke klædningsstykkets funktionalitet.

Andet udstyr

Pelsen på jakkerne kommer fra et dyr, der er almindelig kendt som prærieulv (Canis Latranis). Det er et vildt dyr, som kun findes i Nordamerika. Det er ikke en truet dyreart, og jagten på prærieulve, der er styret af strenge regulativer, fungerer som bestandpleje. Pelsen har en funktion og er ikke kun et dekorativt formål. Ægte pels kan under vinterlige forhold give en varme og beskyttelse mod kulde, vind og sne, som kunstig pels ikke kan.

Manchetterne er strikkede. De vil derfor løbe, hvis de hænger fast i noget skarpt. Butikken, hvor jakken er købt, kan hjælpe med reservedele til kostpris.

Hvis jakken evt. skal returneres, så husk at få den renses, før den indleveres i butikken. HUSK kvitteringen!

Vi håber du bliver glad for jakken!