Sandaler

Det er ikke til at komme udenom, at sandaler er det mest behagelige stykke fodtøj, når det er sommer, solen skinner, og temperaturen er høj. Med sandaler får du luft til tæerne og ved at vælge et par vandresandaler, kan du også være sikker på høj komfort og støtte.

Her finder du alle typer sandaler til damer og herrer. Fælles for alle vores vandresandaler er deres høje kvalitet, samt at de dækker over mange forskellige behov. Her finder du både de praktiske sandaler til vandreturen, hvor det er vigtigt med en god sål såvel som gode materialer, der kan tåle vand. Dog forhandler vi også sandaler til pænere brug, som du kan have det behageligt i hele aftenen.

Trekkingsandaler til dine vandreture

Ømme fødder kommer ofte på baggrund af en lang vandretur, men det er faktisk muligt at undgå med de helt rigtige vandresandaler. Af den grund er det vigtigt, at du ikke går på kompromis i dit valg af sandaler – det vil dine fødder takke dig for. Gå efter vandresandaler, der har:

·         En støttende sål med et støddæmpende mellemsålsmateriale.

·         En fodseng, der er anatomisk korrekt, så hele din fod får den optimale støtte.

·         En ydersål, der tåler slid, og som sikrer et godt fodfæste på ujævnt terræn.

·         Reguleringsmuligheder, så du kan tilpasse sandalen til din fod.

Find dine outdoorsandaler hos Bjergkæden

Vandresandaler er ikke blot gode til udfordrende trekkingture på ujævnt terræn. Det er også et fantastisk valg af fodtøj, hvis du skal på storbyferie. På storbyferie går man som bekendt også lange ture, og her vil et par vandresandaler helt sikkert blive din bedste ven. Pas godt på dine fødder, og klæd dem optimalt på, når du begiver dig ud i den friske luft. Med et par vandresandaler slipper du fødderne fri! Dyk ned i vores udvalg, og find de sandaler, du mangler.