NÅR DU HANDLER PÅ BJERGKÆDENS HJEMMESIDE i 2020 HAR DU I DENNE JUL HELT FREM TIL DEN 30. JANUAR 2021 TIL AT BYTTE DINE GAVER I.

Du betaler selv for returfragt  - du SKAL vedlægge kopi af faktura og tydeligt på fakturaen fortælle os hvad vi skal fortaget os med din returnering ( om du vil ombytte eller have penge tilbage for dit køb )

Vores fysiske butik er lukket frem til og med den 3. januar. Du kan godt sende retur til os, og du kan også bestille nye produkter på siden som sendes fra mandag den 28. december 2020.


FORTRYDELSESRETTEN GÆLDER KUN SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DA DU MODTOG DEN. DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. MED ANDRE ORD – DU KAN PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK. HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER, HVAD DER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER, AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET KUN FÅR EN DEL ELLER INTET AF KØBSBELØBET RETUR, AFHÆNGIG AF VARENS HANDELSMÆSSIGE VÆRDI. FOR AT MODTAGE HELE KØBSBELØBET RETUR MÅ DU ALTSÅ GØRE DET SAMME, SOM MAN KAN I EN FYSISK BUTIK. DU MÅ AFPRØVE VAREN, MEN IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG. ØNSKER DU AT BENYTTE DIG AF FORTRYDELSESRETTEN, SKAL DU INDEN 7. januar 2021 i november og december )FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELELSEN SKAL GIVES PÅ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE EN STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR  KLIK HER! OG SENDE MED RETUR. DU SKAL EFTERFØLGENDE SENDE ORDREN RETUR UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER, DU HAR MEDDELT OS, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. DU AFHOLDER SELV ALLE UDGIFTER I FORBINDELSE MED TILBAGELEVERINGEN AF VAREN. DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA VARENS LEVERING, OG VED RETURNERING ER DU ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND. DU SKAL RETURNERE VAREN SAMT KOPI AF FAKTURAEN TIL: 


BJERGKÆDEN
VESTERGADE 34A
4600 KØGE

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB, FÅR DU NATURLIGVIS DET BELØB, DU HAR INDBETALT TIL OS, TILBAGE. I TILFÆLDE AF EN VÆRDIFORRINGELSE, SOM DU HÆFTER FOR, FRATRÆKKES DENNE KØBSBELØBET. HVIS DU BENYTTER DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERES ALLE BETALINGER MODTAGET FRA DIG, HERUNDER LEVERINGSOMKOSTNINGER (DOG IKKE EKSTRA OMKOSTNINGER SOM FØLGE AF DIT EGET VALG AF EN ANDEN LEVERINGSFORM END DEN BILLIGSTE FORM FOR STANDARDLEVERING, SOM VI TILBYDER). UNDTAGELSE HERFRA ER PAKKER SENDT TIL UDLANDET, HVOR LEVERINGSOMKOSTNINGER IKKE REFUNDERES. OVENSTÅENDE SKER UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELELSE OM DIN BESLUTNING OM AT FORTRYDE DENNE AFTALE. VI GENNEMFØRER EN SÅDAN TILBAGEBETALING MED SAMME BETALINGSMIDDEL, SOM DU BENYTTEDE VED DEN OPRINDELIGE TRANSAKTION, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET.

VI KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MED MINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV ELLER PAKKER SOM SENDES TIL PAKKESHOPS. UNDLAD AT BENYTTE DAO365 SOM TRANSPORTØR DA DE FORSØGER AT LEVERE OM NATTEN. PAKKER SOM VED FEJL LEVERES TIL PAKKESHOP AFHENTES IKKE AF OS.

KØBELOVENS MANGELSREGLER KAN FINDE ANVENDELSE.