Meindl

Du finder et bredt udvalg af vandrestøvler fra Meindl.  Skal du ud og vandre er du godt stillet med et par praktiske støvler fra Meindl, der holder dine fødder varme og tørre, samtidig med at støvlerne giver dig god komfort. Vores Meindl vandrestøvler fås i forskellige farver og størrelser.  Her på siden finder du også vores udvalg af Meindl vandresko. Du kan læse mere om støvler og sko fra Meindl herunder.

Meindl tysk kvalitet


Der er ikke mange, der ved det, men Meindl er en af de eneste tilbageværende skoproducenter, som rent faktisk producerer sko i Tyskland. Der findes masser af virksomheder, der designer deres sko i Tyskland, men i langt de fleste tilfælde foregår produktionen andetsteds - typisk Asien eller Sydamerika. Sådan er det ikke med Meindl.

Meindl fabrikken i Kirchanschöring har ca. 200 ansatte. Meindl laver mere end 1 million par sko om året og de tyske kvalitetsstøvler er eftertragtede verdenen over.  Her på shoppen finder du et spændende udvalg af Meindl støvler som på alle måder er imponerende god kvalitet til gode online priser.

Bjergkæden   |   Vestergade 34A   |   4600 Køge   |   56652345   |   info@bjergkaeden.dk