HURTIG OG FLEKSIBEL LEVERING

Hos Bjergkæden bestræber vi os på at leverer fra dag til dag på alle hverdage. Det kræver dog at de pågældende varer er på lager og at bestillingen er placeret inden nedenstående frister. Lagerstatus kan du se på alle varer i shoppen.

FRAGTPRISER

I Danmark har vi følgende fragtpriser: fragtfri levering ved køb over 300,-. Køber du for under 300,- kr. koster fragten 50,- uanset fragtmetode og vægt.

GLS Pakkeshop

Vælg denne fragtmetode for at få leveret dine varer til en GLS Pakkeshop med lang åbningstid. Du vælger selv hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du har mulighed for at får en SMS, når pakken kan afhentes. OBS! Ønskes dag til dag levering skal bestillingen placeres inden kl. 11.00.

GLS til erhverv/arbejdsplads

Vælg denne fragtmetode når du ønsker, at din pakke skal leveres på en erhvervsadresse. Det kunne typisk være på din arbejdsplads. Husk at oplyse anden leveringsadresse. OBS! Ønskes dag til dag levering skal bestillingen placeres inden kl. 11.00.

Post Danmark Privatadresse

Vælg denne fragtmetode for at få leveret pakken på en privatadresse. Opret eventuelt Modtagerflex på Posthuset, så må pakkeposten stille pakken på et aftalt sted. OBS! Ønskes dag til dag levering skal bestillingen placeres inden kl. 16.00.

Post Danmark Erhvervsadresse

Vælg denne fragtmetode når du ønsker, at din pakke skal leveres på en erhvervsadresse. Det kunne typisk være på din arbejdsplads. Husk at oplyse anden leveringsadresse. OBS! Ønskes dag til dag levering skal bestillingen placeres inden kl. 16.00.

Post Danmark Udleveringssted

Vælg denne fragtmetode for at få leveret pakken på et af Post Danmarks mange udleveringssteder. OBS! Ønskes dag til dag levering skal bestillingen placeres inden kl. 16.00.

Er du i tvivl?

Så ring til os på tlf. 56 65 23 45. Vi er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål om fragt, lagerstatus eller produktspecifikationer.