Vandrerygsække

Hvad er dit behov for vandrerygsæk

En vandrerygsæk er ikke blot en vandrerygsæk, og vores udvalg omfatter både rygsækkene til dagsturen, men også de helt store backpackerrygsække. Her er det vigtigste, at din vandrerygsæk sidder godt og besidder de rigtige detaljer for dig. Samtidig skal du huske at købe en rygsæk med den rette ryglængde, så den passer til lige præcis din ryg – så er du et skridt tættere på en vellykket vandretur. Hos Bjergkæden har vi to gode tips til dit valg af rygsæk:

·        Vælg hellere en rygsæk, der er nummeret større, så du er sikker på, at den kan rumme alt dit grej. Hvis du vælger en rygsæk, som er for lille, kan du nemlig være nødsaget til at hænge grej udenpå, hvilket kan skabe en ubalance i vægtsystemet. Hos Bjergkæden kan du sagtens få en rummelig rygsæk med en lav vægt.

·        Når du skal sikre dig, at din nye vandrerygsæk sidder, som den skal, bør du naturligvis prøve den på. Start med at spænde hoftebærebæltet, dernæst skulderremmene samt topstrammere og brystrem til slut. Det er vigtigt, at alt sidder, som det skal, så du ikke bliver trukket bagud.

Når du investerer i en vandrerygsæk, investerer du i god komfort, den rette pasform og brugbare detaljer. Find den rette rygsæk for dig i vores varierede udvalg til stærke onlinepriser. Vi har både modeller til herre og dame.