Vandreudstyr

Nyder du at vandre? Så kender du også vigtigheden af vandreudstyr i god kvalitet, hvad end det gælder rygsæk, støvler eller vandrestave. Hos Bjergkæden har vi alt, hvad du skal bruge til vandreturen – og du finder udstyret i ypperste kvalitet fra anerkendte mærker som Salomon og Osprey.

Vandregrej – hvad skal du bruge?

Det rigtige vandreudstyr har kæmpe betydning for din vandreoplevelse, men hvad har du egentlig brug for på dine vandreture?

·         Vandrestøvler er alfa og omega, så du kan gå langt uden gener. Vi har vandrestøvler til ethvert behov, uanset om du skal i skoven eller på en længere vandretur.

·         Vandrestave hjælper til at holde et godt flow på ujævnt terræn, og samtidig er de en stor hjælp til at undgå skader.

·         Rygsækken er din bedste ven på vandreturen. Her kan du opbevare og transportere alt det grej, som du får brug for på vejen.

·         Medbring sovepose, liggeunderlag, køkkengrej og lignende, hvis du skal på en længere tur, hvor du eventuelt skal overnatte i naturen.

Find alt til vandreturen

Inden du tager på vandretur, er det vigtigt at overveje vejret samt de områder, du skal gå i. Det har nemlig stor betydning for, hvilket grej du bør medbringe. I Danmark er vejret meget omskifteligt, og en byge er næsten aldrig en overraskelse. Derfor kan det være en god idé at medbringe ekstra tøj, så du altid er forberedt på regn. Vi har også overtræk til din rygsæk, så du kan holde alt dit grej tørt.

Tag vandrestøvlerne på, kast rygsækken over skuldrene, spænd godt fast og grib vandrestavene. Nu er du klar til at bevæge dig ud i den smukke natur – og med det rette vandreudstyr får du en uforglemmelig tur. Find alt, hvad du skal bruge her på siden, og bliv klar til næste trekking eller travetur.